8 Juli 2021
Godisbankens värdetransport, 8/7-1/8

Datum: 8 juli-1 augusti
Plats: Utanför entré 5, mittemot Clas Ohlson

Godisbanken skaffar en mobil butik! Nu kommer Godisbanken att kunna erbjuda dig ett urval av deras hållbara sortiment även utanför Kungsmässan! Självklart kan du även hitta de klassiska favoriterna här.

El-bilen, som kallas för Värdetransporten, kan du hitta utanför Kungsmässan, entré 5 mittemot Clas Ohlson under perioden 8/7 – 1/8, mellan kl. 12-18. 

Spännande nyheter och lanseringar för Godisbanken kommer i juli månad. Inte minst en mobil butik, el-bilen som är specialbyggd på en Inzile Pro4 Van. En rullande godisaffär med fokus på ekologiska och rättvisemärkta produkter, som dessutom levereras i en klimatsmart ellastbil. “Vi kallar den för Värdetransporten” säger Godisbankens VD Henrik Almqvist glatt och fortsätter “vi tycker det är ett fyndigt namn som väl knyter an till vårt namn Godisbanken, samtidigt som det också stämmer in med våra visioner om en smartare och hållbar konsumtion av godis och snacks. Vårt fordon är ju laddat med både fysiska produkter och en massa värden som utgör våra grundpelare”.

Tillsammans med Candygames Sverige AB har Godisbanken nöjet att presentera Godishoppet. Spelet finns att ladda ner via Google Play och App Store. Genom att spela spelet kan du ta del av ytterligare erbjudanden från Godisbanken. Spelet är ett s.k "casual" spel för alla åldrar!

Man spelar den glada och miljömedvetna ekorren som älskar godis. Genom att hoppa på godsaker ska ekorren ta sig så högt upp bland molnen som möjligt. Spelar du bra har du även möjlighet att vinna fina erbjudanden i Godisbankens butiker! Spel kommer att bli en viktig marknadsföringskanal för Godisbanken.

Du kan hitta Godisbankens mobilspel Godishoppet i App Store och Google Play från och med onsdag 7 juli 2021