Event 24-26 Mars

50 ÅR AV MODE

En helg fylld med vårens trender, musik, stilinspiration och en gnutta nostalgi!

Välkomna till Kungsmässan den 24-26 mars.

 

Var först på plats - chans till en välfylld goodiebag!
Lördag den 25 mars kl. 10.00 öppnar vi dörrarna och där får de 50 första i respektive entré en goodiebag, ballong & glasscheck. Är inte det en anledning så god som någon? Missa inte att lägga vantarna på denna välfyllda goodiebag med massa härliga produkter och erbjudanden från våra butiker!

Unika erbjudanden
Under helgen har flera av våra butiker laddat upp med härliga erbjudanden. Kom och fynda!

Örongodis!
Under helgen kommer det bjudas på musik i form av trubadurer och DJ:s från respektive årtionde, från 70-talet fram till idag. Skön feeling och mycket igenkänning!

Tävla och vinn mode för 5000 kr!
Från och med fredag den 24 mars har du möjlighet att vinna mode för 5000 kronor. Allt du behöver göra är att delta i vår tävling.

Runt om i huset finns sex installationer som visar mode från sex olika årtionden. Vid varje installation finns en fråga vars svar du anger på en svarstalong som du hittar på plats. När du svarat på alla sex frågorna avslutar du med att berätta om ditt bästa minne från Kungsmässan. Talongen lämnar du in på Barnens Värld på våning två vid entré 1.

 

Tre vinnare utses och vinner presentkort på Kungsmässan. 1: a pris är 5000 kr, 2: a pris är 3500 kr och 3:e pris är 1500 kr. Juryn består av Kungsmässans marknadsteam. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Tävlingen pågår 23-03-24 – 23-04-16 och vinnarna kontaktas senast den 24/4 samt kommer att publiceras i Kungsmässans sociala medier. 

Publicerat: 14 Mars 2023