Lediga tjänster

Twilfit by change kungsmässan, SÖKER PERSONAL, omgående!

Jag söker nu en glad och social person (över 18) på 20 tim/v till Twilfit by Change Kungsmässan.

Har du lätt för att prata med olika människor, älska att sälja och att göra det lilla extra för kunden, då är du den vi söker.

·       Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning.

·       Du kommer att arbeta två helger i månaden och ev. någon lördag eller söndag utöver om du vill och kan, samt eftermiddagar/kvällar i veckan.

·       Start omgående eller enl. överenskommelse.

Kom och lämna din ansökan, cv och ditt personliga brev, till mig i butiken senast 3/5, 2024. (Jag tar inte emot några ansökningar på mejl då det är brådskande.)

 

Välkommen in!

Hälsningar Camilla

Camilla Martinsson, mob: 0704-52285

/publicerad 24 april

.................................................................................................................................................................................................................................................................

JENCIC SÖKER PERSONAL. VILL DU BLI EN I GÄNGET?

Vi söker dig som är glad,  driftig, positiv, modeintresserad och som har god erfarenhet av:

  • marknadsföring
  • webbshop
  • sociala medier
  • försäljning i butik
  • personlig service

Tveka inte att höra av dig till oss!

Kontakt: cicci@jencic.se / jenny@jencic.se

.....................................................................................................................................................................................................................................

Du kan alltid göra ett besök i den butik du är intresserad av att arbeta i och presentera dig! Vi är alltid på jakt efter engagerad butikspersonal som brinner för mode/mat, försäljning och att skapa shoppingupplevelser i världsklass!