Lediga tjänster

STADSMISSIONEN SÖKER ARBETSLEDARE/BUTIKSANSVARIG

OM TJÄNSTEN
En av dina viktigaste uppgifter som arbetsledare/butiksansvarig är att skapa en välfungerande arbetsgrupp. Du möjliggör goda prestationer, hög trivsel och en god arbetsmiljö genom att arbeta i enlighet med vår värdegrund. Din positivitet smittar av sig och du trivs när det blir lite kaos. I din roll hanterar du personal och personer som är i arbetsträning hos oss, vilket är vårt huvuduppdrag. Du möter även människor som gör samhällstjänst hos oss och du handleder tillsammans med dina medarbetare ferieungdomar under lov. Du har en nära kontakt med vårt arbetsintegrationsteam som placerar rätt person på rätt plats så personen får ut det mesta och bästa från sin arbetsträningsstid hos oss. Du leder och fördelar det dagliga arbetet i butiken samt stöttar enhetschef gällande budget, statistik och personalfrågor. Du kommer att arbeta i butiken med förekommande uppgifter såsom kundservice, kassatjänst, påfyllnad av varor och sortering av varor. Tjänsten är tänkt att fördelas på 50% administration och 50% i butik med handledning av personer i arbetsträning och butiksarbete.

VEM ÄR DU?
Du är en utvecklingsorienterad ledare med starkt intresse för människor, dess olikheter och andra
kulturer. Du brinner för mötet med människor och olika kulturer. Du praktiserar självledarskap och leder
utifrån ett coachande förhållningssätt. Gillar, om inte älskar Secondhand och det smarta med att vi återanvänder i stället för att slänga. Du är tydlig i ditt ledarskap, är en god lyssnare, entusiasmerar och skapar arbetsglädje och bygger team. Du har arbetat i butik tidigare, är duktig på styling, meriterande om det är inom secondhand. Du bygger butik med glädje då en secondhandbutik alltid förändras utifrån vilka gåvor vi får från alla underbara gåvogivare. Förutom lägst godkänd gymnasieutbildning, har du kassavana och får siffrorna att gå ihop utan att pressa och stressa. Vi utgår ifrån att du som söker jobb hos oss delar vår syn att alla människor har rätt till en plats i vår stad, ett eget hem och en röst. Läs mer om vår värdegrund här www.stadsmissionen.org/om-oss.

PRAKTISK INFORMATION
Tjänsten är en tillsvidareanställning men inleds med provanställning. Arbetstiden är schemalagd mellan kl. 9:00-20:00 måndag-fredag samt visst helgarbete. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten kontakta Tina Zetréus, tina.zetreus@stadsmissionen.org, tel. 0731-48 30 18.
Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.
Välkommen med din ansökan!


Vill du veta mer om Göteborgs Stadsmission och läsa hela platsannonsen så hittar du den på:
Hemsida: www.stadsmissionen.org
Facebook: www.facebook.com/GbgStadsmission/
Linkedin: https://se.linkedin.com/company/g-teborgs-stadsmission
Instagram: @gbgstadsmission, @stadsmissionenssecondhand_gbg, @restaurangsvinn.

.....................................................................................................................................................................................................................................

Du kan alltid göra ett besök i den butik du är intresserad av att arbeta i och presentera dig! Vi är alltid på jakt efter engagerad butikspersonal som brinner för mode/mat, försäljning och att skapa shoppingupplevelser i världsklass!