Lediga tjänster

SPECSAVERS  - BUTIKSSÄLJARE

Vår butik i Kungsbacka/ Kungsmässan är på jakt efter engagerad, trevlig och kundorienterad butiksassistent/säljare. Någon som önskar att bli klinisk assistent. Tjänsten är på 80%.

Vad du kommer att göra

Vi förväntar oss inte att du ska ha någon tidigare erfarenhet inom optik. Du kommer att få delta i en gedigen introduktionskurs där du lär dig allt om optikbranschen och hur vi arbetar. Efter kursen kommer du att vara den expert som kunderna träffar i vår butik i Kungsmässan. Det innebär att du:

Hälsar kunderna välkomna, berättar varför det är så viktigt att göra en synundersökning och förklarar vårt koncept och erbjudanden.

 • Hjälper kunderna att hitta rätt båge, glas och/eller kontaktlinser – baserat på optikerns rekommendationer.
 •  Ser till kunderna lämnar butiken med ett leende på läpparna – och att de gärna kommer tillbaka.
 •  Är en ambassadör för Specsavers mål att göra bättre ögonhälsa tillgänglig för alla.

Vem du är

 • En trevlig och glad person, eventuellt med några års arbetslivserfarenhet inom detaljhandeln.
 • Strävar efter att erbjuda bästa möjliga kundupplevelse i samarbete med ett team av experter.
 • Vill gärna lära nytt, utveckla dina färdigheter och växa inom arbetsrollen.>

Läs mer och ansök nu på Specsavers hemsida


Rituals - Butikssäljare (25 h) Kungsmässan

Din roll
I rollen som butikssäljare söker vi dig som har ett intresse för skönhet, service och retail. Vår filosofi bygger på Slow down. . . och att göra de små stunderna i livet till meningsfulla Ritualer och det är precis den upplevelsen vi alla jobbar för att ge till våra kunder.

Du spelar en viktig roll för att säkerställa att våra kunder får en trevlig och avkopplande stund hos oss. Genom att erbjuda te, svara på frågor om våra produkter och introducera dem vid vattenön, ger du kunderna en betydelsefull upplevelse med en personlig touch.

Arbetsuppgifter
Som säljare informerar du våra kunder om produkterna och Rituals filosofi. I dina arbetsuppgifter ingår det även att tillsammans med ditt team ständigt driva försäljningen och att se till att butiken är ren, städad och ordentligt påfylld hela tiden. Du rapporterar till Butikschefen, som är din mentor och som hjälper dig med din utveckling.

Kvalifikationer

 • Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av butiksarbete och är genuint intresserad av skönhet och kosmetik.
 • Har du försäljningserfarenhet inom hudvård och/eller make-up är det ett stort plus.
 • Flexibel gällande arbetstider (både vardagar, kvällar, helger) och villig att arbeta storhelger som t.ex jul samt under sommaren.
 • Du är en ärlig person med integritet
 • Du är 18 år eller äldre.

Du strävar efter att bli ”best in class” inom din position. Du är flexibel, engagerad och drivs av att skapa meningsfulla stunder för våra kunder. Förutom det så är du en teamplayer som finns tillgänglig för din butik, du kan arbeta kvällar & helger och under intensiva perioder.

Vad har vi att erbjuda?
Rituals erbjuder en tjänst som butikssäljare till vårt team med entusiastiska kollegor. Vi erbjuder dig en inspirerande och serviceinriktad arbetsmiljö. För att introducera dig till Rituals har vi ett välkomstprogram som heter Get Ritualized, det hjälper dig att komma i gång när du börjar din karriär hos oss.

Timmar/vecka: 25h

Startdatum: februari/mars 2O24

Vi är Rituals
Rituals vill hjälpa dig att slå ner på takten i ditt stressiga liv, att skapa meningsfulla stunder och att påminna dig om att uppleva dessa stunder med glädje.

Vår ambition är att bli världens främsta varumärke inom kosmetik. Och för det behöver vi passionerade, energiska, ambitiösa och drivna människor som hjälpa oss att uppnå våra mål. Det här kan kännas som en paradox, men inom vårt företag kompletterar meningsfullhet och prestation varandra som yin och yang.

Människor är de ultimata ambassadörerna för vårt varumärke.

Intresserad?
Om du är intresserad av tjänsten och din profil matchar den profil vi söker, ser vi fram emot din ansökan via vårt rekryteringssystem, urval sker löpande. Skicka gärna in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Att hitta kandidater med rätt kompetens och värderingar är väldigt viktigt för oss. Därför gör vi vårt urval baserat på frågor som du får svara på under ansökningsprocessen som du gör i samband med vår ansökningsprocess. Vi vill vara CV-lösa i vår rekryteringsprocess så därför önskar vi att du beskriver på ditt personliga sätt varför du vill jobba hos oss i samband med att du svarar på våra urvalsfrågor i ansökningsprocessen.

För att dina personuppgifter ska behandlas korrekt tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte med i vårt urval pga GDPR-rutiner. Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.

Annons publicerad: 28 december 2023

//


JENCIC SÖKER PERSONAL. 
VILL DU BLI EN I GÄNGET?

Vi söker dig som är glad,  driftig, positiv, modeintresserad och som har god erfarenhet av :

 • marknadsföring
 • webbshop
 • sociala medier
 • försäljning i butik
 • personlig service

Tveka inte att höra av dig till oss!

Kontakt: cicci@jencic.se / jenny@jencic.se

.....................................................................................................................................................................................................................................

Du kan alltid göra ett besök i den butik du är intresserad av att arbeta i och presentera dig! Vi är alltid på jakt efter engagerad butikspersonal som brinner för mode/mat, försäljning och att skapa shoppingupplevelser i världsklass!