Här börjar sommaren!

Hos oss hittar du allt du behöver för en guldkantad sommar.

Här finns inte bara den snyggaste semesterlooken, prylarna för utflyktsäventyret, läppglanset för de extra kyssvänliga läpparna eller allt det andra som gör din sommar mer sommaraktig. Det här är även en plats där somriga möten äger rum.

I år bjuder vi in till aktiviteter för både soliga och regniga dagar i vår vackra kommun. Välkommen in på ett snabbt eller längre besök på Kungsmässan på din väg genom sommaren 2021.

Fontana di Kungsmässan
Italien är närmare än du tror och ett givet resmål i sommar är till Kungsmässan. Här finns allt du behöver för att stilla din längtan till Italien. Utöver en äkta fontän där du kan slå dig ner och njuta av något svalkande hittar du den rätta italienska sommarlooken i någon av alla våra butiker. Stilig och avslappnad på samma gång, och gärna med en elegant solhatt på huvudet som pricken över i:et. Bellissimo!

Kungsmässanleden
Storhogna och Fjällhalsen är närmare än du tror. Nästa stopp: Kungsmässanleden. Här finns allt du behöver för din vandringstur. Jackor, underställ, vandringskängor, tält, ryggsäck och extra effektiva medel mot kli och knott. Och glöm inte baddräkten – du vet aldrig när närmaste fjällbäck dyker upp. God tur!

Botaniska Kungsmässan
Nu blommar det! Välkommen till det gröna sköna resmålet Kungsmässan och låt dina botaniska drömmar blomma ut. Här finns allt som förvandlar din trädgård, uteplats eller balkong till en grön oas. I det lilla finns det som skänker njutning för både öga och själ.

Sommaren börjar här! Välkommen!

Publicerat: 1 Juli 2021