Påsk på Kungsmässan 23/3-7/4

Äntligen dags för vårens njutbaraste högtid! På Kungsmässan älskar vi påsken och bjuder på en härlig buffé av påskmat, påskbio, påskbowling, påskpyssel, påskfoto, påsktävlingar och mycket mer. Välkommen till Kungsmässan och upptäck något nytt – hela påsken! 

 

PÅSKPYSSEL PÅ BARNENS VÄRLD 23/3

Kom och påskpyssla med oss! Lördagen den 23/3 gästas Barnens Värld av Sally Bazar som pysslar påskkort och annat fint med dig som checkat in för barnpassning och lekstund. 

Datum: Lördag 23 mars
Tid
: 13.00-16.00
Plats: Barnens Värld, plan 2 (entré 1 eller 7)


ÄGGJAKT 23/3-7/4

Välkommen på äggjakt! Påskharen har placerat ut 8 olika ägg på skyltfönster runtom på Kungsmässan. Kan du hitta dem? På varje ägg finns en bokstav och tillsammans bildar bokstäverna ett påskigt ord.

Hämta din tävlingstalong på Barnens Värld, fyll i ordet och lämna in talongen igen för att vara med i vår påsktävling! 20 barn har chans att vinna två biobiljetter var.  Alla barn som tävlar får en tablettask. 

Tävlingen startar 23/3 och sista dagen att lämna in din tävlingstalong är söndagen den 7 april.  Lycka till!

Datum: 23/3-7/4
Tid
: Se Kungsmässans öppettider
Plats: Barnens Värld, plan 2 (entré 1 eller 7)

 

TA ETT PÅSKFOTO I VÅR FOTOVÄGG  23/3-7/4 

Vill du bli en påskhare, kanin eller ett ägg? Under påsklovet har vi en rolig fotovägg med påsktema på plan 2 i The Box. Här kan du ta en fin bild att skicka till nära och kära som påskhälsning. Du kan även tävla med bilden genom att publicera den i dina sociala medier. Se tävlingsregler nedan.



TÄVLA & VINN MED DITT PÅSKFOTO:

1. Ta en påskig bild i vår fotovägg.

2. Följ Kungsmässan på Instagram.

3. Gör ett inlägg med en påskhälsning till dina vänner med ditt bästa tips på innehåll i påskägget. Tagga @kungsmassan och ange #kungsmässanpåsk. Tänk på att du behöver ha ett publikt Instagram-konto för att delta i tävlingen. 

Vinsten är ett presentkort på Kungsmässan á 500 kr. Kungsmässan väljer ut 20 stycken vinnare som postat bästa bild och bästa tips. Vinnarna kontaktas via direktmeddelande den 10/4.  Stort lycka till!

Datum: Tävlingen pågår 23/3-7/4
Plats: Fotoväggen i The Box, plan 2 (entré 7)


PÅSKTÄVLING HOS  LILLA RUMMET 29-31/3

Var med i Lilla Rummets tävling  och vinn ett fint pris! Under påskhelgen kan du delta i en gissa-tävling  i butiken och tävla om ett presentkort på 500 kr. Ryktet säger även att påskharen kan ha varit på besök och lämnat efter lite sötsaker...

Datum: 29-31 mars
Tid: Se Kungsmässans öppettider
Plats: Lilla Rummet, plan 1 (entré 1)

 

BOKSIGNERING MED APOC FRÅN SMASH INTO PIECES 29/3

På långfredagen gästas Akademibokhandeln av Apoc från bandet Smash Into Pieces.  Apoc är trummis i bandet och har skrivit en barnbok, Apoc och jakten på självförtroendet, som han kommer att signera. Smash Into Pieces medverkade  i  Melodifestivalen 2024.

Datum: Fredag 29 mars
Tid: kl 12-12.45
Plats: Akademibokhandeln Kungsmässan, Kungsbacka.

Vid frågor om våra påskaktiviteter på Kungsmässan kan du kontakta Informationen på tel. 0300-172 17.

 

TRÄFFA GETEN BÖRJE HOS KUNGSBACKA LIVE 6/4

Kom och prata friluftsliv tillsammans med Kungsbacka kommun och olika friluftsföreningar, Naturum, Stättared och andra aktörer.  Bland annat har du chans att träffa geten Börje som hälsar på denna dag! Fler programpunkter för Kungsbacka Live hittar du på kommunens hemsida

Datum: 6 april
Tid: 12-15
Plats: Kungsbacka Live, plan 1 (entré 6)

 

Publicerat: 25 Mars 2024