Sveriges bästa Citygalleria

Kungsmässan köpcentrum har för fjärde året i rad utsetts till Sveriges bästa Citygalleria och Sveriges tredje bästa köpcentrum i undersökningen "Svenskarnas favoritcentrum 2019", gjord av undersökningsföretaget Evimetrix.

Man slog bland annat NK i Stockholm som återfinns som tredje bästa citygalleria.

– Vi är jätteglada över alla besökare som gett oss så bra betyg. Vi lägger ned mycket tid och kraft för att våra besökare ska få en härlig shoppingupplevelse när de besöker oss. Att vi utöver utnämningen till Sveriges bästa citygalleria även hamnar på tredje plats bland svenska folkets favoritcentrum alla kategorier visar att vi hela tiden blir bättre även i dessa tider med stora utmaningar för handeln. Nu är vi dessutom inne i en stor tillbyggnation som kommer göra Kungsmässan ännu bättre i framtiden, säger Daniel Peterson, centrumchef på Kungsmässan köpcentrum.

Kungsmässan slog bland annat NK i Stockholm och Gallerian Piteå som är de andra två köpcentren på topp tre-listan över Sveriges bästa citygalleria. Det som i första hand gör att kunderna blir nöjda med sina shoppingställen är att det är trivsamt och att utbudet är bra, både vad gäller affärer och vad gäller restauranger och caféer. En viktig faktor är också hur besökarna trivs i anläggningens lokaler. Där handlar det om upplevd trygghet men också att ljussättning, färger och möblemang upplevs som trivsamma av kunderna.
– Allt detta kommer vi bli ännu bättre när tillbyggnaden är färdig till julhandeln 2019, säger Daniel Peterson

Evimetrix undersökning "Svenskarnas Favoritcentrum" är en årlig, återkommande undersökning bland konsumenter. Resultatet baseras på omdömen från 7200 konsumenter och i år ingick 332 köpcentrum, gallerior och handelsplatser geografiskt spridda över hela Sverige.

 

Publicerat: 14 Augusti 2019