Tävla på instagram

Tävla på Kungsmässans instagram om chansen att vinna en personlig styling med modejournalisten och stylisten Frida Zetterström (känd från TV4) samt ett presentkort på Kungsmässan (värde 1000 kr).

I en avskild miljö i lugn och ro får vinnaren möjlighet att prova flera olika plagg och accessoarer efter önskemål. För att vara med och tävla behöver du klicka dig vidare till Kungsmässans instagram och nominera den mamma du tycker är extra värd att vinna. Motivera varför och tagga gärna även ytterligare 2 personer som du vill tipsa om denna tävling.

Sista tävlingsdag är på Morsdag - söndag 31 maj. Vinnaren dras under måndag 1 juni och presenteras här på Kungsmässan instagram. *Vinnaren samtycker till att Kungsmässan får fotografera och filma samt publicera detta material i Kungsmässans olika kommunikationskanaler.

Unna någon en stunds shopping i avskildhet. Vi startar med en inledande konsultation på telefon där vi går igenom dina behov och önskemål. Kanske vill du hitta något fint till en stundande fest eller högtid? Kanske behöver du uppdatera garderobens utbud inför ett nytt jobb? Kanske vill testa en ny stil eller komplettera din gamla? Oavsett vad anledningen är ser vi till att förbereda en mängd olika plagg och kombinationer som du sedan får prova i lugn och ro i avskild miljö. Ensam eller i sällskap av en vän. Frida plockar fram dom plagg och accessoarer från samtliga butiker i Kungsmässan som hon tror kommer passa just dina önskemål och vi samlar allt på ett ställe.

Publicerat: 15 Maj 2020