Vårmode inspiration - dam/herr

Våren 2020 är en på många sätt en ovanlig tid men i butikerna sprudlar vårmodet trots allt. Stylisten och modejournalisten Frida Zetterström har valt ut några festfavoriter inför stundande högtider.

På damsidan;

-Jag älskar att de långa längderna får ta mycket plats igen. En mönstrad maxiklänning kan man enkelt styla både festfin med klackar och smycken, eller avslappnat med sandaler och solhatt. Sen är den helvita looken alltid rätt på våren och det finns både stilsäkra kostymer och tjusiga klänningar att välja på. En spännande detalj som man kan spana efter är puffärmen som ger en extra festlig känsla!

Besök oss gärna på Kungsmässans sociala kanaler för massa härlig inspiration - Klicka här så bjuder vi på en kortare film med utvalda detaljer för dam/tjej som gör festkänslan komplett och klicka här för  utvalda herrfavoriter.

På herrsidan:

- En riktigt bra kostym är en långsiktig investering och jag tycker att man skall satsa på en klassisk modell som man trivs i. Det finns både smala och lite vidare varianter i butik just nu och vill man plocka trendpoäng så väljer man dubbelknäppt kavaj och håller man byxbenet ganska kort. Matcha gärna med en mönstrad skjorta som du också kan använda i helt andra sammanhang.

Publicerat: 20 April 2020