Teknikmagasinet

För dig som älskar roliga hobbyprylar

På Teknikmagasinet kan du spana in roliga prylar, hitta perfekta presenter och upptäcka den nyaste tekniken. Vi kombinerar ett unikt sortiment med personlig service i toppklass. Med över 80 butiker i Sverige och Norge samt försäljning på nätet finns vi alltid där du är. Vår målsättning är att det ska vara smidigt och underhållande att handla hos oss. Helt enkelt lite roligare, lite smartare!

Vill du få hem dina prylar extra snabbt kan du även hitta oss på Foodora.

Laga din iPhone hos oss på Teknikmagasinet på Kungsmässan i Kungsbacka. Här kan du byta batteri eller skärm på din iPhone och iPad.

Har olyckan varit framme och gjort så att du nu har en iPhone med trasigt glas? Ingen fara, kom in till oss så hjälper vi dig! Det är tryggt och säkert, vi använder alltid reservdelar av högsta kvalitet, garanti på bytta delar ingår i priset.

Vi lagar sprucken skärm på de flesta modeller av iPhone, här kan du se vilka iPhones vi reparerar och vad skärm- och batteribyte kostar.

Har skärmen på din iPad spruckit eller har ditt batteri blivit sämre? Vi finns här för att hjälpa dig, kom in i butiken och lämna in din surfplatta. Prisvärd, enkel och trygg lagning av iPad. Vi skickar den till vår verkstad, som erbjuder både byte av display, glas och LCD, samt batteribyte.

Du hittar oss på Våning 1 och kommer snabbast hit genom Entré 3.

Kontakt

Teknikmagasinet
Kungsmässan 434 38 Kungsbacka
Tel: 010-705 33 95
www.teknikmagasinet.se
Instagram
Facebook

Teknikmagasinet