Barnens värld

På Barnens Värld ges barnen stort utrymme att roa sig med olika aktiviteter under tiden föräldrarna gör sina inköp eller bara kopplar av en stund.

Vad är Barnens Värld?

Barnens Värld är en plats att ha en rolig, spännande, trygg lekstund. Här finns alltid engagerad personal som ser till barnens bästa. Barnens Värld är ett litet barnparadis som ibland blir ett äventyrsland - kanske för små pirater som seglar iväg på sitt sjörövarskepp och leta efter skatter. I klätterborgen roar sig barnen och åker sedan rutschkana ner i bollhavet där hajarna allt som oftast simmar! Här leker barnen ofta både kurragömma och "Mamma, pappa, barn". Lego Starwars är också mycket populärt.

Favoriter för de minsta barnen är våra stora mjuka djur som de rider på och vår fina karusell. Även pekdatorn med många olika roliga aktiviteter tycker många är underhållande. Med den kan man måla och färglägga bilder, pussla m.m. Vid speciella tillfällen har vi även ansiktsmålning, sagostunder, filmvisning och discodans!

ENTRÉAVGIFT/BARN:
60 kr = 1 timma
80 kr = 1,5 timme
100 kr = 2 timmar
Under 3 år = 50 kr

Vi ordnar även barnkalas och ett kalas hos oss går till så här:

Först leker barnen fritt i 1 h och 15 minuter. Efter en timmas lek, eller efter eget önskemål, börjar paketöppningen. Därefter går barnen tillsammans med en förälder vidare till Linnéa, där mat serveras av cafépersonalen. Kalaset avslutas efter maten ( 45 min ) på Barnens Värld med godis.

Kalastider
Söndag kl.11.00-12:30 (endast lek ,dricka och godis)
Vardagar kl.16.30 - 18 .30 (sista tiden för kalas)
På Linnéa, t ex. pannkakor och glass.

Pris:150 kr/barn
I priset ingår lek, mat, glass och godis. Totalt pågår kalaset i 2 tim.

Det går också bra att välja att ha kalas utan mat:
Pris: 120 kr/barn
I priset ingår lek ,dricka och godis. Totalt pågår kalaset då i 1 ½ tim.

Ålder: 3-10 år
Under 3 år med målsmans sällskap 50 kr/barn och tim.

KONTAKT

Barnens Värld
Kungsmässan 434 38 Kungsbacka
Telefon: 0300-172 17
E-post: barnensvarld@telia.com