Ica Kvantum Kungsbacka

I vår butik hittar du det mesta du behöver för dina dagliga inköp. Vi vill göra varje dag lite enklare för dig som är kund hos oss, och därför är vi måna om att du ska få ett personligt bemötande, bra färskvaror och ett brett sortiment. Ett sortiment som omfattar mat för både vardag och fest. Givetvis skall du som är allergisk eller överkänslig också hitta bra mat. Därför har vi ett brett sortiment av sådana produkter.

Självklart har vi också våra prisvärda, egna varor i hyllorna. Har du inte hunnit prova än, så vågar vi lova att du inte kommer att bli besviken. Alla ICAs egna varor är prisvärda, kontrollerade och kommer från noga utvalda leverantörer.

Vi erbjuder även onlinehandel av vårt stora sortiment och du hämtar smidigt upp dina varor på vårt utlämningsställe som du hittar strax efter parkeringshuset.

Hos oss hittar du också recept och inspiration för både vardag och fest. Var inte rädd att fråga vår personal om hjälp. Vi hjälper dig gärna att finna ny matinspiration och vi kan ge dig tips och idéer om matlagning.

Vi ses!
Holger Gunnarsson med personal

Butiken hittar du på plan 1, varmt välkomna!

Öppettider:
Mån - Fre 07:00 - 23:00
Lör 07:00 - 23:00
Sön 07:00 - 23:00

Kontakt:
Kungsmässan 434 32 Kungsbacka
Telefon butiken: 0300 - 51150
Telefonnummer online: 0300 – 511 71, 511 72

E-post butikschef: erika.lindberg@kvantum.ica.se 

E-post online: online.kungsbacka@kvantum.ica.se


Webbplats: www.ica.se/kungsbacka
Facebook: ICA Kvantum Kungsbacka
Instagram: icakvantumkungsbacka

Ica Kvantum Kungsbacka